منظورت اینه که این شکلی باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته گیگاهرتز یکبار در ستون بنچمارک بطور کامل اعمال شده ولی تعداد هسته ها و ترد و کش و امتیاز امکانات، بخاطر "آینده نگری" یا بقولی Future Proofing اعمال شده بود.کد:http://s8.picofile.com/file/8295792168/Cpu_Value_type2.png
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
ادیت:
مدل Intel G3900 پنتیوم نیست، سلرون هستش. بعدا فیکسش میکنم توی عکس های بعدی.
یعنی منظورت اینه با رایزن نمیشه پروژه انجام داد؟!؟! ما چیزی به اسم سازگاری نرم افزار با یک پروسسور خاص نداریم، همگی (در کامپیوتر) معماری X86 هستند و همه ی نرم افزار ها جواب میدن، یجورای خیلی زیادی این صحبت های ساپورت،تبلیغات هستش وگرنه همگی جواب میدن.الان i7-7700k در لیست شما تقریبا در انتهای جدول قرار داره ولی برای بعضی ها بهترین cpu در جهان محسوب می شه به خاطر فرکانس بالای هسته و سازگاری اون با نرم افزارهای مربوطه. اون ها می تونن با ساخت فقط یک پروژه حداقل سه برابر پول خرید این سی پی یو رو در بیارن حتی اگه ارزش خرید به نسبت قیمت پایینی داشته باشه.
این به ما مربوط نیست که توی ایران چه چیزی پرفروش هست. ما میخوایم یه چیزی بخریم که بدرد کارمون بخوره،نمیخوایم که یه وسیله بخریم چون همه میخرن!!به همین خاطر است که قیمت این سی پی یو 4 هسته ای در بازار داخلی انقدر بالاست چون مشتری های زیادی داره
ما در ایران زندگی می کنیم و اتفاقا این مورد خیلی زیاد مهم هست!این ارزش خرید در برابر قیمت در بعضی جاها درسته و در بعضی جاها نادرست چون ما داریم قیمت رو در ایران حساب می کنیم که یه مشت دزد دور هم جمع شدن
اگه به قیمت های جهانی نگاه کنی در بعضی موارد قضیه فرق می کنه
مثلا جدول زیر رو نگاه کن
a1.JPG
درسته ارزش خرید Ryzen 7 1700 بیشتر شده اما برای این اختلاف امتیاز جزئی، کاربر باید 100 دلار هزینه اضافه پرداخت کنه که می تونه این پول رو در جاهای بهتری استفاده کنه
یعنی در اینجا i5-7600 ارزش خرید بالاتری داره
این به ما مربوط هست!! که چه چیزی توی ایران گرون هست و نخریم و چه چیزی خوش قیمته و بخریم!!
ما وظیفه نداریم بیایم از Intel یا AMD حمایت کنیم، به ما چه! مهم اینه در عصر حاظر الآن برای خرید چه قطعه ای، پول بیشتری بدیم!؟
مثلا طبق لیستی که بالا دادم، الآن برای کارهای معمولی همون پنتیوم خیلی هم خوبه!
اگر کار سنگینتری خواستم انجام بدم بهتره Ryzen 5 1600 بخرم!!
اگر کاری که میخواستم انجام بدم، ما بین سنگین و معمولی بود، باز هم بهتره Ryzen 5 1400 بخرم!!
این رو هم بگم من AMD های قدیم رو در لیست قرار ندادم و اگر قرار بدم،بدجوری لیست تغییر میکنه ولی چونکه گفتم سری رایزن اومده و کمتر کسی به AMDـهای قبلی توجه میکنه واسه همین قرارش ندادم.
اینها بدون اعمال گزینه ی "امکانات" هست.
با اعمال این گزینه، دقیقا مثل حجم حافظه گرافیکی که در فرمولش اعمال کردم، اینکه "آینده نگرانه تر هستش یا خیر" هم مد نظر قرار میگیره.
بهرحال ما کسی رو مجبور به خرید قطعه خاصی نمیکنیم، هدف اصلی من آگاه سازی ـه، اینکه مردم نزارن وارد کنندگان ازشون سوء استفاده کنن. اینکه باهاشون بازی نشه، چون این بازی، بشدت به ضرر ما مصرف کننده ها هستش.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks